×

ULTIEME AUTO VERZORGING

SWISSVAX PRO STUDIO'S

ULTIEME VERZORGING
Voor de ultieme verzorging van uw auto kunt u kiezen uit een van onze SWISSVAX Pro Studio’s, bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in het cosmetisch behandelen van auto's en motoren. De SWISSVAX Pro Studio’s zijn zorgvuldig geselecteerd. De eigenaren en medewerkers zijn uitvoerig getraind door Swissvax International en behoren inhoudelijk als vaktechnisch tot de top in deze branche.

De SWISSVAX Pro Studio’s worden bemand door gepassioneerde autoliefhebbers die alleen met het best haalbare resultaat tevreden zijn. Omdat zij weten hoeveel een auto of motor voor iemand kan betekenen, begrijpen zij ook hoe belangrijk het is hier vakkundig en zorgvuldig mee om te gaan.

ULTIEM RESULTAAT
Om het ultieme resultaat te behalen is tijd nodig. Een basis Swissvax behandeling duurt dan ook minimaal 1 dag. Afhankelijk van de verder uit te voeren werkzaamheden kan de benodigde tijd oplopen.

In overleg met de klant wordt vooraf een kostenraming gemaakt van de uit te voeren werkzaamheden zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Een breed scala aan behandelingen is mogelijk waaronder polijstwerkzaamheden,steenslagschade, interieurreiniging, leerbehandelingen en leerreparaties.

DIVERSE SPECIALISATIES
Ook worden andere specialisaties zoals uitdeuken zonder spuiten door de SWISSVAX Pro Studio’s gecoördineerd.

Natuurlijk gaat onze service verder dan bij anderen en behandelen wij ook op locatie uw auto, motor, bus, boot of caravan.

Laat u inspireren door deze professionals en maak, geheel vrijblijvend, een afspraak met een Swissvaxcenter bij u in de buurt, wij zijn ervan overtuigt dat u onder de indruk zult zijn van het eindresultaat.

Klik hier voor de locaties van onze Pro Studio's

CONTACT

Swissvax Benelux
+31(0)6 53 43 09 23
info@swissvax.nl

Winkelwagentje             ArtikelenAantal artikelen:        Totaalbedrag:
klik hier om af te rekenen