×

Compleet autoverzorgingssysteem

Over ons

Wij van Swissvax zijn echte fanaten. Met onze unieke producten helpen we autoliefhebbers en autoverzamelaars om hun auto's er in relatief korte tijd fantastisch uit te laten zien. U heeft alleen een paar uur tijd en Swissvax nodig.

ECHTE AUTOLIEFHEBBERS
De reputatie van Zwitserland op het gebied van kwaliteit en precisie klinkt door in onze producten. Al drie generaties lang zijn wij van Swissvax echte autoliefhebbers en -verzamelaars. Onze unieke producten hebben niet te lijden onder verkoop-doelstellingen of een productiebudget. Dit maakt ze tot wat ze nu zijn - autoverzorgingsproducten van topkwaliteit van perfectionisten, voor perfectionisten.

PASSIE
Als het gaat om onze passie om de beste waxproducten en autoverzorgingsproducten te produceren, willen wij geen compromissen sluiten. Wij nodigen u uit om de Swissvax sensatie te ervaren die onze producten wereldwijd beroemd heeft gemaakt.

COMPLEET SYSTEEM
Compleet autoverzorgingssysteem voor auto's. Swissvax wax bevat geen schuurmiddelen en kan daarom veilig op elk oppervlak worden aangebracht, zelfs op nieuwe auto's en pas gespoten auto's. Het is een tweecomponenten product dat bestaat uit een reinigingsolie en een wax. Swissvax is gemakkelijk en prettig aan te brengen en laat geen witte aanslag achter op rubbers of bij randen.

SWISSVAX SHINE
In tegenstelling tot gewone poetsmiddelen - die alleen de gelakte oppervlakken laten glanzen, terwijl de onderste laklagen steeds verder uitdrogen en langzaam verdwijnen - herstelt onze carnaubaformule verrijkt met olieachtige vanille-, avocado-, passievrucht- en walnootextracten het vochtverlies van de lak. Dit levert de diepe, unieke Swissvax Shine op, waar verzamelaars en liefhebbers overal ter wereld zo laaiend enthousiast over zijn.

SPIEGELACHTIGE OPPERVLAKKEN
Wij zijn van mening dat een regelmatige autoverzorging eenvoudig moet zijn. Daarom hebben wij unieke producten ontwikkeld waarmee onze klanten hun auto's er in relatief korte tijd uit kunnen laten zien alsof ze net uit de showroom komen.

Enthousiasme en het gebruik van de juiste autoverzorgings-producten zijn nog geen garantie voor goede resultaten. Het is belangrijk dat de producten in de juiste volgorde en met behulp van speciale verzorgingstechnieken worden aangebracht om het gewenste effect te bereiken.

Op de volgende pagina's zullen wij u adviezen geven voor de optimale verzorging van uw auto. Wij raden u aan om deze instructies zorgvuldig op te volgen om onnodig werk te voorkomen.

KNOW-HOW
Vertrouw op onze know-how en onze Swissvax producten en uw auto zal er precies zo uitzien zoals u wilt - perfect!

SWISSVAX GESCHIEDENIS
Zoals zo veel uitstekende producten, zijn ook onze producten oorspronkelijk ontworpen aan de keukentafel.
De oude apotheek van de familie Anwander in Zürich was zowel het oorspronkelijke laboratorium als de werkplaats waar de eerste kostbare potten antiekwax (een oud recept voor antieke meubelen en lakken) werden geproduceerd.

WAXFABRIEK SINDS 1930
Sinds de productie van deze eerste kostbare potten antiekwax heeft de familie Anwander zich nu al meer dan drie generaties met hart en ziel gewijd aan kleuren, lakken en waxproducten.

Jarenlang werd de natuurlijke autowax alleen geproduceerd voor het privégebruik van grootvader Hans Anwander.

MET DE HAND GEMENGD
Pot na pot met de hand gemengd en gevuld. Zelfs vandaag de dag nog wordt Swissvax in de lakfabriek van de familie Anwander uitsluitend met de hand gemengd en in potten gedaan. De kostbare en luxueuze formules lenen zich niet voor industriële productie. Wij nodigen u uit om samen met ons de waxsensatie te ervaren die Swissvax wereldwijd beroemd heeft gemaakt.

CONTACT

Swissvax Benelux
+31(0)6 53 43 09 23
info@swissvax.nl





Winkelwagentje             ArtikelenAantal artikelen:        Totaalbedrag:
klik hier om af te rekenen