×

WIJ VAN SWISSVAX ZIJN ECHTE POETS FANATEN

Met onze unieke poetsproducten helpen we liefhebbers en verzamelaars om hun auto’s en boten er in relatief korte tijd fantastisch uit te laten zien. Winnaar van vele internationale awards, wereldwijd gekopieerd echter nooit geëvenaard! OEM leverancier van indrukwekkende merken als Bugatti, Lamborghini, Rolls-Royce, Mercedes Benz, merken die kiezen voor de beste oplossing in autoverzorging.

ECHTE LIEFHEBBERS
De reputatie van Zwitserland op het gebied van kwaliteit en precisie klinkt door in onze producten. Al drie generaties lang zijn wij van Swissvax echte liefhebbers en -verzamelaars.

Onze unieke auto en boot-verzorgings-producten hebben niet te lijden onder verkoop-doelstellingen of een productie-budget, wij zijn een familiebedrijf. Dit maakt ze tot wat ze nu zijn - verzorgingsproducten voor auto en boot van topkwaliteit van perfectionisten, voor perfectionisten.

ONZE PASSIE
Als het gaat om onze passie om de beste waxproducten en verzorgingsproducten voor auto en boot te produceren, willen wij geen compromissen sluiten. Wij nodigen u uit om de Swissvax sensatie te ervaren die onze producten wereldwijd beroemd heeft gemaakt.

Swissvax KERAMIQ9 is de nieuwe revolutie in lakbescherming, de eerste keramische coating die je zelf kunt aanbrengen!!

Tot nu toe is een keramische coating alleen bereikbaar door uw auto te laten behandelen in een professioneel bedrijf met een kostenplaatje dat vaak ver boven 1000Euro ligt. Met Swissvax KERAMIQ9 is dit verleden tijd en bent u zelf in staat uw lak te sealen met een glasharde glanslaag.

KERAMIQ9 is een gebruiksvriendelijke, met water doordrenkte keramische spraykit voor particulieren en professionele gebruikers. SWISSVAX heeft lang de eigenschappen van spuitkeramiek geanalyseerd en toen gekozen voor een met water doordrenkte proces. Het kan veilig worden gebruikt zowel particuliere en professionele gebruikers en is bijzonder compatibel met SWISSVAX-producten en waxen!!

Het resultaat zijn gladde en extreem waterafstotende buitenoppervlakken zoals lak, glas, kunststof, velgen tot wel 12 maanden!
CONTACT

Swissvax Benelux
+31(0)6 53 43 09 23
info@swissvax.nl

Winkelwagentje             ArtikelenAantal artikelen:        Totaalbedrag:
klik hier om af te rekenen