×

WIJ VAN SWISSVAX ZIJN ECHTE POETS FANATEN

Met onze unieke poetsproducten helpen we liefhebbers en verzamelaars om hun auto’s en boten er in relatief korte tijd fantastisch uit te laten zien. Winnaar van vele internationale awards, wereldwijd gekopieerd echter nooit geëvenaard! OEM leverancier van indrukwekkende merken als Bugatti, Lamborghini, Rolls-Royce, Mercedes Benz, merken die kiezen voor de beste oplossing in autoverzorging.

ECHTE LIEFHEBBERS
De reputatie van Zwitserland op het gebied van kwaliteit en precisie klinkt door in onze producten. Al drie generaties lang zijn wij van Swissvax echte liefhebbers en -verzamelaars.

Onze unieke auto en boot-verzorgings-producten hebben niet te lijden onder verkoop-doelstellingen of een productie-budget, wij zijn een familiebedrijf. Dit maakt ze tot wat ze nu zijn - verzorgingsproducten voor auto en boot van topkwaliteit van perfectionisten, voor perfectionisten.

ONZE PASSIE
Als het gaat om onze passie om de beste waxproducten en verzorgingsproducten voor auto en boot te produceren, willen wij geen compromissen sluiten. Wij nodigen u uit om de Swissvax sensatie te ervaren die onze producten wereldwijd beroemd heeft gemaakt.

Interclassics Maastricht
11, 12, 13 en 14 januari is het weer zover. De grootste klassieker beurs van Nederland opent zijn deuren en wij zijn erbij. Wij heten u van harte welkom op onze stand!

Hal: Westhal
Standnummer: W.3118
CONTACT

Swissvax Benelux
+31(0)6 53 43 09 23
info@swissvax.nl

Winkelwagentje             ArtikelenAantal artikelen:        Totaalbedrag:
klik hier om af te rekenen