×

WIJ VAN SWISSVAX ZIJN ECHTE POETS FANATEN

Met onze unieke poetsproducten helpen we liefhebbers en verzamelaars om hun auto’s en boten er in relatief korte tijd fantastisch uit te laten zien. Winnaar van vele internationale awards, wereldwijd gekopieerd echter nooit geëvenaard! OEM leverancier van indrukwekkende merken als Bugatti, Lamborghini, Rolls-Royce, Mercedes Benz, merken die kiezen voor de beste oplossing in autoverzorging.

ECHTE LIEFHEBBERS
De reputatie van Zwitserland op het gebied van kwaliteit en precisie klinkt door in onze producten. Al drie generaties lang zijn wij van Swissvax echte liefhebbers en -verzamelaars.

Onze unieke auto en boot-verzorgings-producten hebben niet te lijden onder verkoop-doelstellingen of een productie-budget, wij zijn een familiebedrijf. Dit maakt ze tot wat ze nu zijn - verzorgingsproducten voor auto en boot van topkwaliteit van perfectionisten, voor perfectionisten.

ONZE PASSIE
Als het gaat om onze passie om de beste waxproducten en verzorgingsproducten voor auto en boot te produceren, willen wij geen compromissen sluiten. Wij nodigen u uit om de Swissvax sensatie te ervaren die onze producten wereldwijd beroemd heeft gemaakt.

Aan het einde van het jaar introduceren we een bijzonder product:
De SWISSVAX Detailing Trolley
Als echt product uit de luchtvaartindustrie is deze op aluminium gebaseerde trolley licht, compact, stabiel en wendbaar.

We hebben ervoor gezorgd dat de sporen van gebruik van duizenden airline miles wereldwijd bewaard blijven tijdens de personalisatie en een speciale vintage charme overbrengen. Met drie hoge lades en twee laden kunnen onze SWISSVAX-producten worden onderverdeeld in externe en interne behandeling, textiel en accessoires.

De trolley wordt leeg aangeboden tegen een lokale winkelprijs van Euro 1350, - en gevuld met onze producten in het kader van een mastercollectie, afhankelijk van het waxtype, voor een verkoopprijs vanaf ongeveer Euro 2300, - Voor de individuele prijzen kunt u contact opnemen met: info@swissvax.nl

We zijn er zeker van dat SWISSVAX-fans dit beperkte verzamelobject niet willen missen.
CONTACT

Swissvax Benelux
+31(0)6 53 43 09 23
info@swissvax.nl

Winkelwagentje             ArtikelenAantal artikelen:        Totaalbedrag:
klik hier om af te rekenen