×

Auto onderhoudsproducten

ONDERHOUD VAN WIELEN EN BANDEN

BEGIN MET HET REINIGEN VAN DE WIELEN
Begin altijd met het reinigen van de wielen om het effect van de wasbeurt niet meteen te bederven. Gebruik Swissvax Wheel Professional om zeer hardnekkig vuil te verwijderen.

WIELEN REINIGEN
Remstof kan permanente schade toebrengen aan het oppervlak van de velgen, dus vergeet de wielen niet als u de auto gaat wassen.
Alleen een grondige en regelmatige verzorging van de wielen garandeert dat de velgen een van de blikvangers van uw auto blijven.

CARNAUBA WAX VOOR SCHITTERENDE VELGEN
Met Swissvax Autobahn wielenwax krijgt het oppervlak van uw wielen een zichtbare zachte glans en het werkt vuilafstotend. Remstof, strooizout, vocht en ander vuil kunnen praktisch niet door de beschermlaag van hittebestendige carnaubawax met PTFE (Teflon) heen dringen.

Bovendien kost het nog maar weinig tijd om de wielen te reinigen. Swissvax Autobahn wielenwax kan veilig worden gebruikt op aluminium, gepolijst aluminium, gecoat aluminium, magnesium, chroom of gecoate velgen.

ONDERHOUDSPRODUCT VOOR GITZWARTE BANDEN
Zoals elke concoursdeelnemer weet, zijn goed onderhouden banden een must! Gitzwarte banden met een natuurlijke glans vormen de finishing touch voor een perfect onderhouden wagen.

Er zijn diverse methodes om banden te laten glanzen: sommige methodes zijn relatief eenvoudig, terwijl andere methodes meer inspanning vereisen. Het belangrijkste is echter dat u zeker weet dat u het juiste doet voor de banden en geen schade veroorzaakt. Swissvax Pneu is een emulsie met glansmiddelen en conserveringsmiddelen.

CONTACT

Swissvax Benelux
+31(0)6 53 43 09 23
info@swissvax.nl

Winkelwagentje             ArtikelenAantal artikelen:        Totaalbedrag:
klik hier om af te rekenen