×

Auto onderhoudsproducten

Welke autowax

DE ULTIEME AUTOWAX PRODUCTEN
Voordat voor de eerste keer een Swissvax wax wordt aangebracht, moet de lak eerst voorbehandeld worden met Swissvax Cleaner Fluid Regular om te zorgen dat de wax kan hechten aan de laklaag.

SWISSVAX DIVINE
Geïnspireerd door de glans van een kerstbal. Elk jaar creëren wij voor een zeer select aantal verzamelaars en liefhebbers een speciale selectie carnaubawaxproducten met ruim 60% ultrazuivere, hoogwaardige witte carnaubawas uit het noorden van Brazilië. Hierbij gaan we tot het uiterste om deze hoogglanswaxproducten af te stemmen op de eisen van de doorgaans zeer oude laksoort van de auto in kwestie.

De autowaxproducten zijn verrijkt met perzik-, walnoot- en vanille-extracten. De potten worden met de hand gevuld en geleverd in een exclusieve acrylaatdoos met een persoonlijke inscriptie. Behandel de laklaag eerst voor met Cleaner Fluid Regular!

SWISSVAX ONYX
Autowax met 30% zuivere, hoogwaardige Braziliaanse carnaubawas geeft deze wax een streeploze glans en een waterafstotende bescherming voor alle laksoorten. De formule is echter niet bestand tegen strooizout en dus minder geschikt om 's winters te worden gebruiken. Behandel de laklaag eerst voor met Swissvax Cleaner Fluid Regular!

SWISSVAX CONCORSO
De beroemde concours autowax voor een diepe, spiegelachtige wetlookglans. Deze ultrageconcentreerde formule is verrijkt met passievrucht- en abrikoosextracten, de autowax bevat 50% zuivere, hoogwaardige gele carnaubawas en geeft uw lak een glans die u normaal gesproken alleen ziet bij prijswinnende klassieke auto's. Behandel de laklaag eerst voor met Swissvax Cleaner Fluid Regular!

SWISSVAX MYSTERY
De originele geheime formule. Deze geheime autowax formule die oorspronkelijk alleen bedoeld was voor het privégebruik van Hans Anwander, is gebaseerd op een hoog gehalte zuivere, ongebleekte, hoogwaardige carnaubawas (55%).

Swissvax Mystery bevat ook hoge concentraties wax esters, wax alcohol en complexe vetzuren. Het is verrijkt met walnoot-, kiwi- en vanille-extracten en geeft een sensationele glans, vooral op oudere laklagen. Behandel de laklaag eerst voor met Swissvax Cleaner Fluid Regular!

SWISSVAX CRYSTAL ROCK
Paul Dalton’s state-of-the-art autowax. Paul Dalton is wereldberoemd geworden vanwege zijn bijzondere talent op het gebied van autoverzorging. Zijn «wasbeurt van £ 5000» was overal op tv te zien, van Europa tot aan Japan. Zijn toewijding en perfectionisme blijken uit zijn verzorging van superauto's in Europa, Amerika, Azië en het Midden-Oosten. Hij staat bekend om zijn zeer nauwgezette aandacht voor details.

Toen hij zijn eigen "Crystal Rock" carnaubawax ging ontwikkelen, was het voor Paul Dalton duidelijk dat alleen de meest exclusieve fabrikant in aanmerking zou komen - het kleine, Zwitserse bedrijf Swissvax, gespecialiseerd in autowax. Met ruim 76% zuivere, hoogwaardige witte carnaubawax uit het noorden van Brazilië heeft dit state-of-the-art waxproduct een van de hoogste carnaubawaxgehaltes ter wereld. Desondanks is Swissvax Crystal Rock wax zeer eenvoudig, snel en probleemloos aan te brengen.

Naast uitstekende waterafstotende eigenschappen biedt deze wax een verbazingwekkende glans op elke laklaag, met een diepglanzende en zachte, spiegelachtige afwerking, waar zelfs ervaren concoursliefhebbers van opkijken.

SWISSVAX ZUFFENHAUSEN
Speciale wax voor Porsche laklagen. Swissvax Zuffenhausen is een premium autowax met een hoge concentratie van zuivere, hoogwaardige witte carnaubawax (40%) uit het noorden van Brazilië die speciaal ontwikkeld is voor tweecomponenten-coatings op moderne Porsches. Behandel de laklaag eerst voor met Swissvax Cleaner Fluid Regular!

SWISSVAX BLAU-WEISS
Speciale wax voor BMW lak. Swissvax Blau-Weiss is een premium wax met 40% zuivere witte en gele carnaubawax uit het noorden van Brazilië, is speciaal ontwikkeld voor het laksysteem dat voor BMW's (uit de jaren '70) werd gebruikt en garandeert goede duurzaamheid van de waxlaag. Behandel de laklaag eerst voor met Swissvax Cleaner Fluid Regular!

SWISSVAX SCUDERIA
Speciale wax voor Italiaanse auto's. Swissvax Scuderia is een premium wax met zuivere, hoogwaardige gele carnaubawas (40%), die speciaal is ontwikkeld voor het laksysteem van Italiaanse auto's (zoals Alfa Romeo, Ferrari, Fiat, Lancia en Maserati). Voor moderne Lamborghini's adviseren wij Swissvax Shield of Swissvax Concorso wax. Behandel de laklaag eerst voor met Swissvax Cleaner Fluid Regular!

SWISSVAX VIKING
Speciale wax voor Volvo en Saab. Deze formule met 30% zuivere, hoogwaardige carnaubawas is bedoeld voor de speciale behoeften van de lak van deze auto's, gaat de melkachtige waas op donkere lakken tegen en vormt tegelijkertijd een waterafstotend laagje op de laklaag. Behandel de laklaag eerst voor met Swissvax Cleaner Fluid Regular!

SWISSVAX SAMURAI
Speciale wax voor Japanse laksystemen. Deze wax bevat 30% zuivere, hoogwaardige Braziliaanse carnaubawax voor glanzende, waasvrije oppervlakken en vormt tegelijkertijd een waterafstotend laagje op de laklaag. Behandel de laklaag eerst voor met Swissvax Cleaner Fluid Regular!

SWISSVAX GLACIER
Premium wax voor witte auto's. Glacier is een premium wax voor alle witte laksystemen. Met een hoog percentage zuivere, hoogwaardige Braziliaanse carnaubawax (40%) produceert deze wax een indrukwekkende glans en biedt bovendien bescherming tegen insectenresten en zwarte regensporen. Behandel de laklaag eerst voor met Swissvax Cleaner Fluid Regular!

SWISSVAX SHIELD
Voor een speciaal "niet-klevend" effect. Swissvax Shield met PFTE is een innovatieve en speciale carnaubawax verrijkt met PTFE die uw auto geraffineerde bescherming biedt. Een beschermlaag die zelfs bestand is tegen de zwaarste omstandigheden, dankzij het "niet-klevende" effect. Behandel de laklaag eerst voor met Swissvax Cleaner Fluid Regular!

SWISSVAX 356
Speciale wax voor synthetische emaillakken. Dit is een speciale wax met een hoog gehalte zuivere carnaubawas (40%) en vanille- en citrusolie-extracten, speciaal ontwikkeld voor de verzorging en bescherming van originele synthetische emaillakken op Duitse klassiekers uit de jaren '50 (bijv. de Porsche 356 en 550, Mercedes 190 SL en 300 SL, Borgward). Behandel de laklaag eerst voor met Swissvax Cleaner Fluid Regular!

SWISSVAX NITRO
Speciale wax voor nitro celluloselak. Swissvax Nitro is de standaard wax voor oude nitro celluloselakken. Met zuivere, hoogwaardige Braziliaanse carnaubawax (30%) produceert deze wax een waasvrije glans en voorkomt krijtvorming, wat vaak optreedt bij nitro celluloselaklagen. Behandel de laklaag eerst voor met Swissvax Cleaner Fluid Regular!

CONTACT

Swissvax Benelux
+31(0)6 53 43 09 23
info@swissvax.nl

Winkelwagentje             ArtikelenAantal artikelen:        Totaalbedrag:
klik hier om af te rekenen