×

Auto onderhoudsproducten

Hoe was ik mijn auto

HOE KAN IK MIJN MOTOR WASSEN
Hoewel na verloop van tijd stof en water zich ophopen in de motor, is dit niet schadelijk voor de motor. De meest geschikte tijd om de motor te wassen is na de winter, als water en strooizout een witte aanslag hebben achtergelaten.

De beste plek om de motor te reinigen is in een wasstraat met zelfbediening. Gebruik geen agressieve producten zoals zuurhoudende koude reinigingsmiddelen om vuil los te weken, omdat dit elektrische en kunststof onderdelen kan aantasten. Wij adviseren Swissvax Engine, een geconcentreerd reinigingsmiddel met citrusolie dat kan worden verdund met water.

MOTORSEALER
Met Swissvax Motor Shine worden de motor, accessoires, ontstekingskabels, slangen, etc. geseald, zodat ze beschermd zijn tegen corrosie, vocht, zout en water. Swissvax Motor Shine is hittebestendig, blijft flexibel en zorgt dat de motor er als nieuw uitziet. Swissvax Motor Shine is niet geschikt voor motoren van motorfietsen. Gebruik in plaats daarvan Swissvax Nano Express .

AUTO WASSEN MET EEN PREMIUM AUTOSHAMPOO
Een grondige, maar zachte wasbeurt is het ideale uitgangspunt voor alle andere werkzaamheden. Helaas tasten veel autoshampoo producten na verloop van tijd de lak aan vanwege de ontvettingsmiddelen die ze bevatten.
Alleen kraanwater te gebruiken voor het wassen van uw auto is ook niet juist. Zonder een shampoo kan de wasoplossing het vuil niet inkapselen en afvoeren.

Daarom adviseren wij Swissvax Car Bath, een lakvriendelijke, geconcentreerde autoshampoo die het vuil effectief van de laklaagverwijdert. De pH-neutrale formule zorgt ervoor dat uw hoogwaardige Swissvax waxlaag niet wordt aangetast.

VERWIJDEREN VAN INSECTEN OP UW AUTO
De beste manier om insecten te verwijderen is om een katoenen Swissvax doek te weken in lauw water en deze doek vijf minuten lang op de insectenresten te leggen. Was de laklaag vervolgens met een Car Bath oplossing en een (gele) Swissvax MicroWash microvezeldoek. Niet wrijven! Gebruik geen insectenspons of iets dergelijks. Deze kunnen microkrassen veroorzaken in de laklaag.

SWISSVAX WASCHPUDEL
Gebruik nooit een SPONS, aangezien er altijd enkele vuildeeltjes (fijne zandkorrels, etc.) achterblijven in de spons, hoe goed u de spons ook uitspoelt. Deze deeltjes kunnen fijne krassen veroorzaken op uw laklaag. De speciale Swissvax Waschpudel wasspons kan daarentegen na elk gebruik worden gewassen en is gegarandeerd schoon voor de volgende wasbeurt.

AUTOWASSEN ONDERWEG
Probeer de Swissvax Smart Bucket - een opvouwbare emmer van 20 liter die zelfs achter de stoel van de kleinste sportwagen past.

VOOR SNEL DROGEN VAN DE AUTO
Gebruik een Swissvax Hydralip (gemaakt van speciale medische siliconen) die speciaal ontwikkeld is voor het drogen van laklagen. De Hydralip is gemakkelijk te hanteren, zodat het vervelende droogproces snel kan worden uitgevoerd.

CONTACT

Swissvax Benelux
+31(0)6 53 43 09 23
info@swissvax.nl

Winkelwagentje             ArtikelenAantal artikelen:        Totaalbedrag:
klik hier om af te rekenen