×

Auto onderhoudsproducten

Snelle verzorging en glans voor uw autolak

DE ONTBREKENDE SCHAKEL
De wonderen van de natuur zijn niet altijd zo geweldig. Er zijn veel natuurlijke zaken die de laklaag van uw auto kunnen aantasten - van zure regen tot vogeluitwerpselen en van insecten tot boomhars. Ondanks al onze moderne technologie hebben we nog steeds geen oplossing gevonden om het effect van deze factoren op autolak tegen te gaan. Vogeluitwerpselen en insectenresten dienen daarom altijd zo snel mogelijk van de lak verwijderd te worden. Alles wat u nodig heeft om deze nare vlekken te verwijderen, is veel schoon water, een katoenen Swissvax doek en wat auto shampoo. En als er geen water in de buurt is, raden wij u aan om Swissvax Quick Finish te gebruiken, de snelle lakreiniger.

Swissvax Quick Finish is de ontbrekende schakel tussen wassen en waxen. Met Quick Finish verwijdert u binnen een paar seconden moeiteloos stof, vet, vuil of vogeluitwerpselen. - zonder water. Het is veilig voor de Swissvax waxlaag en de laklaag. Bewaar dus altijd een fles Quick Finish in uw auto om deze perfect schoon te houden en schadelijk vuil zoals vogeluitwerpselen - zonder water. het is veilig voor de Swissvax waxlaag en de laklaag. Bewaar dus altijd een fles Swissvax Quick Finish in uw auto om deze perfect schoon te houden.

SCHITTERENDE AFWERKING VAN HET INTERIEUR
Een schitterende afwerking van het interieur in een paar minuten. Met Swissvax Quick Interior Finish behoudt u op eenvoudige wijze de "look and feel" van uw auto interieur. Doordat dit product vuil, stof, as, vingerafdrukken, etc., verwijdert van kuststoffen, gelakte oppervlakken, schakelaars, leer en metaal, ziet uw interieur er binnen en paar minuten weer strak en schoon uit.

FANTASTISCHE GLANS
Een fantastische glans binnen enkele minuten Swissvax Lotos Speed is een snelwerkend verzorgingsproduct voor tussendoor. Het geeft de buitenkant van uw wagen een perfecte afwerking, ongeacht het materiaal.

Lotos Speed wordt gebruikt voor een snelle reiniging, sealing en glansherstel van uw lakwerk, kunststof onderdelen, velgen, acrylruiten, aluminium, en verchroomde onderdelen in een enkele stap. Breng Swissvax Lotos Speed gewoon rechtstreeks op het te behandelen oppervlak aan, verdeel het meteen gelijkmatig en poets het oppervlak glanzend met een (roze) Swissvax MicroAdsorb microvezeldoek - en uw auto ziet er weer perfect uit!

Lotos Speed werkt op zowel onbehandeld en (nog beter) met Swissvax wax verzegelde lak oppervlakken en blijft maandenlang glanzen.

IDEAAL VOOR OCCASIONS
Aangezien Nano Express ook swirls en haarscheurtjes verdoezelt, is Swissvax Nano Express ideaal voor een snelle verzorging van tweedehands auto's. Houd er wel rekening mee dat Nano Express geen vervanger is voor het traditionele Swissvax autoverzorgingsschema.

HET DERDE ELEMENT
De effecten blijven een maand en/of twee wasbeurten zichtbaar. De langdurige resultaten waar de Swissvax producten om bekend staan, kunnen alleen worden bereikt met normale Swissvax behandelingen zoals het driedelige lakverzorgingsproces met Paint Rubber, Cleaner Fluid en wax of het Swissvax wielenverzorgings-programma. Lotos Speed wordt daarom beschouwd als het derde element tussen waxen en wassen. Hiermee kunt u de perfecte afwerking van uw auto handhaven, zelfs als u even geen tijd heeft.

De Swissvax Nano Express set wordt geleverd in een handige tas en bestaat uit een fles Nano Express van 250 ml, een hoogwaardige microvezeldoek en een (zwarte) Swissvax sponsapplicator.

CONTACT

Swissvax Benelux
+31(0)6 53 43 09 23
info@swissvax.nl

Winkelwagentje             ArtikelenAantal artikelen:        Totaalbedrag:
klik hier om af te rekenen