×

Auto onderhoudsproducten

Tips voor onderhoud van ruiten en metalen

AUTORUITEN SUPERSNEL EN STREEPLOOS SCHOON
Veel producenten van autoverzorgingsproducten besteden vaak ten onrechte weinig aandacht aan de glazen oppervlakken van een auto. De ruiten zijn namelijk even belangrijk voor een goed onderhouden auto als de lak en wielen. Omgevingsfactoren zoals siliconen, teervlekken, insecten, etc., laten sporen achter op de buitenkant van de ruiten waardoor het zicht kan verslechteren, met name in het gebied van de ruitenwissers van de voorruit als het regent. Swissvax Crystal is een gebruiksklare glasreiniger waar zelfs ervaren concoursliefhebbers enthousiast over zullen zijn. Het maakt ruiten supersnel en streeploos schoon, zonder speciale kleur of film op uw ruiten te beschadigen.

ONDERHOUD VAN METAAL / CHROOM / ALUMINIUM
Met Swissvax Metal Polish kunt u alle metaalsoorten reinigen, poetsen en beschermen.

Met Swissvax Metal Polish verwijdert u resten, corrosie en oxidatie effectief, snel en voorzichtig. Dit product geeft hoogglans en biedt een effectieve en langdurige bescherming.

BEHANDELING VAN ALUMINIUM
Auto aluminium is zeer gevoelig voor agressieve poetsmiddelen. Alleen een goed gebalanceerd product kan die langdurige glans produceren die zo belangrijk is voor cilinderkoppen, kleppendeksels, wielen, etc.

BEHANDELING VAN VERCHROOMDE ONDERDELEN
Dit zijn belangrijke en elegante blikvangers voor elke auto. In tegenstelling tot wat mensen vaak denken, moet chroom wel regelmatig verzorgd worden: de chroomlaag is uiterst dun en kan corroderen als deze niet regelmatig wordt onderhouden.

Zorg dat u een poetsmiddel gebruikt dat geen schuurmiddelen bevat.
Helaas worden verchroomde onderdelen vaak gepoetst met te agressieve reinigingsmiddelen, waardoor de vlekkeloze glans ontsierd wordt door lelijke haarscheurtjes.

RADIATEURS
Nikkelen en koperen radiateurs moeten worden behandeld met een poetsmiddel dat een langdurige bescherming tegen oxidatie biedt. Als een poetsmiddel van mindere kwaliteit wordt gebruikt, moet de radiateur na de eerste keer regen vaak opnieuw worden gepoetst, omdat de glans ontsierd wordt door lelijke watervlekken.

CONTACT

Swissvax Benelux
+31(0)6 53 43 09 23
info@swissvax.nl

Winkelwagentje             ArtikelenAantal artikelen:        Totaalbedrag:
klik hier om af te rekenen