×

Auto onderhoudsproducten

Onderhoud van matte lakken

ONDERHOUDSPRODUCTEN AUTO-MATTE LAKKEN
Gebruik geen standaard poetsmiddelen, waxproducten, insectenverwijderaars of insectensponzen op matte lak! Gebruik alleen verzorgingsproducten die speciaal ontwikkeld zijn voor matte lak zoals de Swissvax «Opaque» lijn om beschadigingen van de matte laklaag te voorkomen.

AUTOSHAMPOO VOOR MATTE AUTOLAK
Car Bath Opaque is een shampooconcentraat voor MATTE lakken(voldoende voor maar liefst 500 liter) dat net zo zacht is als regenwater, dus onschadelijk voor de lak, en effectief de verbinding tussen het vuil en het lakoppervlak verbreekt. Vanwege de pH-neutrale formule bent u ervan verzekerd dat uw kwaliteits SWISSVAX waxlaag niet wordt aangetast en uw lak niet gaat glimmem.

SNELLE REINIGING VAN MATTE AUTOLAKKEN
Pre cleaner Opaque is een reinigingsspray speciaal ontwikkeld voor matte lakken. Reinigt grondig het lakoppervlak van vet, resten van insecten, vingerafdrukken, etc, matte uitstraling blijft behouden.

Op Matte lakken mag u geen gebruikelijke polijstmiddelen, waxen, insectreinigers of insect sponzen gebruiken (lak zal gaan glanzen). Matte lakken vereisen speciale zorg producten. Gebruik geen standaard poetsmiddelen, waxproducten, insectenverwijderaars of insectensponzen op matte lak!

Pre-Cleaner Opaque zorgt voor een vlekkeloos schoon lak oppervlak, dit is een voorwaarde voor het lakzegel met wax Opaque. Alleen met een perfecte voorbereiding van de matte auto-lak, is het mogelijk om zowel een perfecte afwerking als een langdurige bescherming te bereiken

WAX VOOR MATTE AUTOLAKKEN
Swissvax Opaque is een premium wax speciaal voor matte lakken ontwikkeld (inclusief matte lak folies) . Opaque bevat 40 vol% pure Braziliaanse Grade One carnaubawax. Het biedt verhoogde, extra bescherming voor het gevoelige lak oppervlak van uw auto zonder dat de mat effect wordt vernietigt. De wax is zeer eenvoudig om mee te werken, voorbehandelen met pre cleaner opaque.

Swissvax Opaque is een doorzichtige wax voor alle lak en foliesystemen met een matte uitstraling. Swissvax Opaque geeft een indrukwekkende bescherming tegen vingerafdrukken, vuil, water vlekken en insecten, hierbij blijft het matte uiterlijk van de lak volledig intact.

Een wax 200ml kan bevat voldoende wax voor 15 tot 20 wax beurten.

Voor het aanbrengen van de wax is het essentieel de lak voor te behandelen met Pre-Cleaner Opaque. Dit is de enige manier om ervoor te zorgen dat het lak oppervlak vrij is van oude wax residuen, deposito's van zure regen, teer, insecten resten en andere onzuiverheden. Na behandeling hecht de wax perfect op het verfoppervlak. Een goede voorbereiding van het verfoppervlak is de sleutel tot een perfecte afwerking.

CONTACT

Swissvax Benelux
+31(0)6 53 43 09 23
info@swissvax.nl

Winkelwagentje             ArtikelenAantal artikelen:        Totaalbedrag:
klik hier om af te rekenen