×

Auto onderhoudsproducten

Verzorging van kunststoffen en rubbers

MAAK KUNSTSTOF IN UW AUTO WEER MOOI
Kunststof onderdelen bevatten diverse additieven zoals weekmakers om de soepelheid van het materiaal te verbeteren en vulstoffen om de kwaliteit van het oppervlak te bepalen. Na verloop van tijd tasten hitte, vorst, reinigingsmiddelen met oplosmiddelen, UV-straling en andere omgevingsfactoren het kunststof aan, waardoor het er droog en dof uitziet.

Swissvax Protecton Matt is een conserverings- en verzorgingsproduct verrijkt met jojoba en andere essentiële oliën voor de kunststof onderdelen van het interieur. Het herstelt het vochtgehalte van het kunststof en de oorspronkelijke matte glans van de kunststof onderdelen. Protecton is een emulsie die glans- en verzorgingsmiddelen bevat met actieve reinigingsmiddelen en additieven voor een lichte bescherming. Het kan worden gebruikt voor de binnen- en buitenkant van de auto. Het kunststof krijgt een zachte glans.

VERZORGINGSTIP VOOR UW AUTOINTEREUR
De beste resultaten worden behaald als Swissvax Protecton of Swissvax Protecton Matt wordt aangebracht met een (zwarte) Swissvax sponsapplicator. Probeer onze Swissvax Detail Brush borstel voor moeilijk bereikbare plaatsen (bijv. luchtroosters). Voor een snelle reiniging en verzorging van kunststof onderdelen aan de buitenkant van de auto geeft Swissvax Nano Express indrukwekkende resultaten op alle materialen.

RUBBER IS GEEN KUNSTSTOF
Om verwarring te voorkomen: rubber heeft niets te maken met kunststof. In tegendeel, rubber is een natuurlijk product. Dit betekent dat de meeste kunststofverzorgingsproducten niet geschikt zijn voor rubberen onderdelen. Aangezien rubber na verloop van tijd broos en lelijk wordt en gaat scheuren, is regelmatig onderhoud van alle rubberen onderdelen heel belangrijk.

ONDERHOUD VOOR RUBBER AFDICHTINGEN IN UW AUTO
Swissvax SealFeed is speciaal ontwikkeld voor rubber en houdt rubberen afdichtingen jarenlang soepel. Zelfs verharde afdichtingen worden weer zacht en flexibel nadat het product meerdere keren is aangebracht. Bovendien voorkomt het dat afdichtingen 's winters bevriezen.

BEHANDELING VAN RUBBEREN OPPERVLAKKEN
Door oxidatie als gevolg van zuurstof, UV-straling, strooizout, etc. gaat rubber er onaangenaam bruinachtig, "uitgezwaveld" en verwaarloosd uitzien.

Swissvax Pneu is een emulsie die glans- en verzorgingsmiddelen bevat met actieve reinigingsmiddelen en additieven voor een lichte bescherming. Het herstelt het vochtverlies van het rubbermengsel en beschermt het oppervlak tegen verkleuring en scheuren.

CONTACT

Swissvax Benelux
+31(0)6 53 43 09 23
info@swissvax.nl

Winkelwagentje             ArtikelenAantal artikelen:        Totaalbedrag:
klik hier om af te rekenen