×

Auto onderhoudsproducten

Behandeling van cabriodaken

HOE REINIG IK EEN STOFFEN CABRIO DAK
Stoffen daken hoeven niet volledig gereinigd te worden telkens als de auto wordt gewassen - integendeel. Gebruik voor het reinigen van een stoffen dak nooit was- of reinigingsmiddelen die bedoeld zijn voor keuken of badkamer, aangezien ze het rubber en de waterdichtheid van het dak aantasten. Gebruik daarom alleen speciaal ontwikkelde producten zoals Swissvax Fabric om het stoffen dak van uw auto te reinigen en te verzorgen.

LANGDURIGE BESCHERMING VOOR UW CABRIO DAK
Swissvax Lotos Protectant zorgt voor een langdurige bescherming van stoffen daken tegen invloeden van buitenaf zoals regen, vuil afkomstig van de weg, pekel, insectenresten en vogel-uitwerpselen. Het revolutionaire lotos effect vormt een uiterst beschermende laag die ervoor zorgt dat waterdruppels als het ware van het dak afrollen; deze laag blijft jarenlang behouden en overtreft daarmee tot op heden de conventionele dakbeschermingsmiddelen op de markt.

GERBUIKSVRIENDELIJKE SPRAY
Terwijl andere in de handel verkrijgbare beschermende sprays slechts 1 a 2% actieve beschermende stoffen bevatten, is dat bij Swissvax Lotos Protectant, maar liefst zo'n 20%, tien keer meer dan in standaardproducten (en daarmee een van hoogste concentraties op de markt). Ondanks het hoge percentage actieve beschermende stoffen wordt de Swissvax stofbeschermer geleverd als een gebruiksvriendelijke CFK-vrije spray.

Swissvax Lotos Protectant klanten zijn zeer te spreken over de snelle en eenvoudige manier van aanbrengen en het langdurig beschermende effect. Swissvax Lotos Protectant beschermt uw stoffen CABRIO DAK jarenlang, niet slechts een paar maanden.

HOE KAN IK VINYL RUITEN REINIGEN
Gebruik Swissvax Vinyl Clean om vinyl ruiten regelmatig te reinigen. Het houdt uw vinyl ruiten jarenlang flexibel en helder.

VINYL AUTORUITEN HERSTELLEN
Flexibele vinyl achterruiten zijn uiterst krasgevoelig en kunnen geel en dof worden door veroudering. Swissvax Vinyl Clear is speciaal ontwikkeld voor zachte, veilige verzorging en herstel van flexibele vinyl ruiten. Kleine tot middelgrote krassen verdwijnen en de ruit wordt weer transparant.

ONDERHOUDSPRODUCT VOOR VINYL DAKEN
Vinyl daken zijn minder gevoelig voor verbleken en de effecten van stof. Auto's met een vinyl dak kunnen, indien nodig, worden gewassen in een automatische wasstraat, mits het dak een glazen achterruit heeft. Met name lichtgekleurde daken moeten elke week worden gereinigd om ervoor te zorgen dat vuil geen kans krijgt. Gebruik nooit alkalische reinigingsmiddelen, aangezien ze de speciale lijm voor het waterdicht maken van de naden van het dak zacht maken. Wij adviseren u om Swissvax Vinyl Clean, een Swissvax reinigingsborstel en een (gele) Swissvax MicroWash microvezeldoek te gebruiken.

CONTACT

Swissvax Benelux
+31(0)6 53 43 09 23
info@swissvax.nl

Winkelwagentje             ArtikelenAantal artikelen:        Totaalbedrag:
klik hier om af te rekenen